Τι πραγματικά προσέχουν οι άντρες την ώρα του σεξ;


Όταν κάνεις σεξ σου είναι δύσκολο να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο πέρα από την αίσθηση που σου δημιουργεί ο καλός σου σωστά; Το ίδιο κι εκείνος. Η βασική διαφορά σας: λίγο αφότου πέσεις στο κρεβάτι, εσύ αναρωτιέσαι αν του αρέσει το κορμί σου ή αν έχεις φορέσει τα αγαπημένα του εσώρουχα ή ακόμα και αν θα τον «ανάψει» ο τρόπος που το φιλάς. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει αμερικανική μελέτη η οποία μάλιστα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες, όταν επιδιδόμαστε στο αγαπημένο μας οριζόντιο σπορ, τείνουμε να εστιάζουμε στο πρόσωπο του ερωτικού παρτενέρ μας.

Τι συμβαίνει όμως στο μυαλό του καλού σου την κρίσιμη εκείνη στιγμή; Κανείς δεν ήξερε –τουλάχιστον όχι το αμερικανικό site YourTango πάρει την πρωτοβουλία να ρωτήσει τους άντρες επισκέπτες του τι προσέχουν την ώρα που κάνουν σεξ. Οι απαντήσεις τους, μάλιστα, δεν ήταν καθόλου αναμενόμενες και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Συγκεκριμένα,  οι 300 ερωτηθέντες αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, η σκέψη τους εστιάζει, με σειρά προτεραιότητας:

*στο αν νιώθει άνετα μαζί τους και αν πράγματι την ικανοποιούν
* στη μυρωδιά της συντρόφου τους και την αίσθηση που τους προκαλεί το κορμί της
* στις εκφράσεις του προσώπου της και τον τρόπο που τους κοιτάει
* στον τρόπο που τους φιλάει
* στους ήχους που βγάζει κατά τη διάρκεια του σεξ
* στο στήθος της

 

Πηγή: allyou.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!