Τι να προσέξεις σε ένα ρομαντικό δείπνο


Τι να παραγγείλετε και πώς να διοργανώσετε μια τέλεια βραδιά

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιβάλλει ρομαντικά ραντεβού σε εστιατόρια ή στο σπίτι. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών με εκλεπτυσμένες γεύσεις και σαμπάνια είναι μάλλον αυτό που επιδιώκουν τα περισσότερα ζευγάρια για την ημέρα των ερωτευμένων, ακόμα κι αν δεν επιλέξουν κάποιο ακριβό εστιατόριο αλλά κάτι πιο casual. Πώς θα καταφέρετε να διοργανώσετε μια τέλεια ρομαντική βραδιά και κυρίως τι πρέπει να παραγγείλετε;

Πώς θα επιλέξετε το εστιατόριο;
Το μενού φυσικά είναι σημαντικό, όμως ένα ρομαντικό ραντεβού για να είναι πετυχημένο πρέπει να πραγματοποιηθεί και στον κατάλληλο χώρο. Προσέξτε ώστε να μην επιλέξετε ένα θορυβώδες εστιατόριο, ώστε να μπορείτε να συζητάτε άνετα, αλλά και να μην υπάρχει έντονος φωτισμός. Ιδανικά το décor και το περιβάλλον πρέπει να αποπνέει ηρεμία και να έχει απαλή μουσική, ακόμα κι αν είναι ζωντανή.

Τι να παραγγείλετε
Η σαμπάνια και το κρασί έχουν την τιμητική τους. Εάν δειπνήσετε σε ένα καλό εστιατόριο επιλέξτε το αγαπημένο σας κρασί, αν όμως αποφασίσετε να πάτε στο στέκι σας μπορείτε να παραγγείλετε ακόμα και μπίρα, ειδικά αν ταιριάζει με το μενού.

Επιλέξτε ένα πιάτο που δεν περιέχει πικάντικα υλικά, φαγητά που μπορεί να λερώσουν ή σας δυσκολεύουν. Επιλέξτε θαλασσινά ή ψάρια που θεωρούνται αφροδισιακά και ταιριάζουν τέλεια με το λευκό κρασί, ή εάν θέλετε ζυμαρικά επιλέξτε πένες και όχι σπαγκέτι. Ο γενικός κανόνας επιβάλει πιάτα που τρώγονται εύκολα με πιρούνι και μαχαίρι.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes

The post Τι να προσέξεις σε ένα ρομαντικό δείπνο appeared first on JoyTV.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!