Τι να κάνεις εάν αυτός που σου αρέσει έχει σχέση


Πώς να συμπεριφερθείς όταν αυτός που σου αρέσει είναι σε σχέση

Το να σου αρέσει κάποιος πολύ είναι ωραίο μόνο όταν αυτός που έχεις βάλει στο μάτι είναι διαθέσιμος. Το να έχεις αισθήματα για κάποιον που είναι σε σοβαρή σχέση μπορεί να σε πληγώσει τόσο όσο ένας χωρισμός.

Παρόλο που το να έχεις ένα crush μπορεί να μην είναι το ίδιο με τον χωρισμό, προκαλείται όμως ο ίδιος πόνος για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να ξεπεράσεις αυτό το άτομο και αυτή η κατάσταση να είναι πιο ήπια και για εσένα;

  1. Απέφυγε τις αχρείαστες συναναστροφές μαζί του. Το να πετυχαίνεις συνέχεια αυτόν που σου αρέσει στο σχολείο/σχολή/δουλειά συνεχώς μπορεί να σου προκαλεί καθημερινά δυσφορία, άγχος και αγωνία αλλά μόνο εάν και εσύ το επιδιώκεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το πρόγραμμα του με κάθε ευκαιρία.
  2. Μην τον παρακολουθείς στα social media καθώς γνωρίζεις ήδη πως αυτό το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μεγαλώσει την «εμμονή» σου πληγώνοντας εσύ εσένα χωρίς λόγο. Μην αυτομαστιγώνεσαι λοιπόν και βγες από αυτό το προφίλ.
  3. Απασχόλησε τον εαυτό σου με άλλες ασχολίες που σου κοινούν το ενδιαφέρον για να ξεχνιέσαι, και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
  4. Δώσε μία ευκαιρία σε αυτήν με την οποία έχει σχέση. Σίγουρα δεν σου είναι το πιο συμπαθές άτομο που γνωρίζεις, όμως το να την αντιπαθείς μόνο και μόνο επειδή έχει κάτι εκείνη και εσύ όχι δεν είναι επαρκής σαν λόγος.
  5. Παραδέξου σοβαρά και δυνατά στον εαυτό σου πως δεν θέλεις να είσαι η «άλλη γυναίκα». Σίγουρα υπάρχει κάτι το γοητευτικό σε αυτό που δεν μπορείς να έχεις και το γνωρίζουμε όλοι αυτό, σε αυτή την περίπτωση όμως πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να σκεφτείς πως δεν πρέπει να κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας

The post Τι να κάνεις εάν αυτός που σου αρέσει έχει σχέση appeared first on JoyTV.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!