Τι θέλουν τα 2/3 των γυναικών από τους άντρες και αυτοί δεν το κάνουν


Το σεξ δεν είναι απλά ανάγκη, αλλά απόλυτη ευχαρίστηση, αναζωογόνηση και απόλαυση. Γι’ αυτό και οι γυναίκες δεν ντρέπονται , δεν κοκκινίζουν και δεν φοβούνται να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους, να ξεπεράσουν κάθε ταμπού και προκαταλήψεις μιας άλλης εποχής για να απαιτήσουν περισσότερο πάθος, δυνατές και καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την αλυσίδα sex shop Lovehoney, που εξέτασε τις σεξουαλικές προτιμήσεις 3,751 ανθρώπων, που κλήθηκαν να απαντήσουν και στο αν έχουν ποτέ δοκιμάσει το bondage, τη φαντασίωση εκείνη που έγινε τάση.

Τρία τέταρτα των γυναικών είπαν, ότι έχουν δοκιμάσει το σπάνκινγκ (χτυπήματα στα οπίσθια) και το 70% παραδέχτηκαν ότι θα ήθελαν οι εραστές τους να το κάνουν συχνότερα.

Επίσης, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα περισσότερο του 50% των γυναικών έδειξαν προτίμηση στο δέσιμο κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ 55% είχαν δοκιμάσει το blindfol (σεξ στα τυφλά).

Τέλος, ανάμεσα στα αγαπημένα σεξουαλικά παιχνίδια των γυναικών, βρέθηκε το δάγκωμα με ποσοστό 55,2%, ενώ το 17,4% δήλωσαν ότι τους αρέσει το δέσιμο με σχοινιά και το 16% ότι επιδιώκουν να παρατείνουν τη διάρκεια του οργασμού ελέγχοντας τον.

Οταν οι ανασφάλειες και τα ταμπού καταρρέουν, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο kinky!

Πηγή: bovary.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!