Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την κόντρα Ουίλιαμ-Χάρι


Ο Paul Burrell, ο τελευταίος μπάτλερ της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, έλυσε τη σιωπή του και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι εξαιτίας της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο 62χρονος μπάτλερ, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και πήρε θέση υπέρ του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

“Ο Ουίλιαμ δεν είναι σνομπ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τον ενδιέφερε ο αδελφός του να παντρευτεί κάποια και να τη φέρει στη βασιλική οικογένεια”, ανέφερε ο τελευταίος μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

“Προσπαθώντας να τον συμβουλέψει του έλεγε ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν να είναι παντρεμένος με γαλαζοαίματο και πως ενδιαφέρεται για εκείνον. Του έδειχνε ότι ενδιαφέρεται για εκείνον. Έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Ουίλιαμ είναι λογικός και ήρεμος και ο Χάρι είναι ανυπόμονος και ευέξαπτος”, σημείωσε.

Ο Paul Burrell ανέφερε: “Η Μέγκαν σύντομα ανακάλυψε ότι έπρεπε να τους ευχαριστεί όλους, δεν παντρεύτηκε μόνο τον Χάρι. Παντρεύτηκε ένα ολόκληρο ίδρυμα, χίλια χρόνια βασιλικής ιστορίας… Ενδεχομένως η Κέιτ να μπορούσε να τους φέρει πιο κοντά, θα έρθουν ξανά πιο κοντά, με στεναχωρεί να τους βλέπω χώρια”.

Πηγή: Daily Mail

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!