Τι αναφέρουν Λυκουρέζος και Δημητρακόπουλος για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου


Αναντίστοιχο της πράξης του Ζακ Κωστόπουλου θεωρούν κορυφαίοι δικηγόροι το “λιντσάρισμα” που δέχθηκε ο 33χρονος, ο οποίος ξεψύχησε την Παρασκευή (21.09.2018).

Τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο δελτίο του ANT1 τόνισαν πως ακόμα και αν ο Ζακ Κωστόπουλος είχε την πρόθεση να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, αυτό δεν δικαιολογεί την επίθεση που δέχθηκε με κλωτσιές στο κεφάλι.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τόνισε πως η πράξη του κοσμηματοπώλη και του «συνεργού» του, δεν αντιστοιχεί στην απειλή που υποστηρίζει πως δέχτηκε από τον 33χρονο τον οποίο κατηγορεί για απόπειρα ληστείας.

Όπως είπε όμως, οποιοσδήποτε δέχεται μια επίθεση η απόπειρα κλοπής στο κατάστημά του, δεν μπορεί να γνωρίζει εάν ο θύτης έχει πρόθεση να κλέψει η αν έχει πρόθεση και να χρησιμοποιήσει βία. Επομένως πράττει όπως αυτός νομίζει εκείνη τη στιγμή.

Από την μεριά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως δε μπορεί να υπάρχει επίθεση που να απειλεί την ζωή κάποιου, για μια τέτοια υπόθεση ληστείας.

Ωστόσο τόνισε πως και ο κοσμηματοπώλης είναι άνθρωπος του μεροκάματου και γι αυτό αντέδρασε έτσι βλέποντας κάποιον να προσπαθεί να του αρπάξει πράγματα από το μαγαζί του.

newsit

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!