Τηλεοπτικός οδηγός: Τι θα δούμε τα Χριστούγεννα στην τηλεόραση


Τραγούδια, οικογενειακή ατμόσφαιρα και εορταστικό κλίμα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της μικρής οθόνης παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο ΑΝΤ1 ρίχνει χρυσόσκονη στον τηλεοπτικό αέρα

Τα Χριστούγεννα είναι μαγεία, είναι φαντασία, είναι παραμύθι, είναι χαρά, είναι προσφορά.  Ο ΑΝΤ1, για μια ακόμη εορταστική περίοδο, ρίχνει χρυσόσκονη στον τηλεοπτικό του αέρα με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό» έχει ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έχει βάλει τα γιορτινά της.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Φαίη Σκορδά μάς σερβίρει όχι απλά ένα πρωινό, αλλά… «Το Πρωινό» και μάλιστα με γεύση εορταστική. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη, Αρη Καβατζίκη, Νάνσυ Παραδεισανού και τους καλεσμένους τους, γιορτάζουν τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 με αφιερώματα στα μεγαλύτερα σόου του σταθμού, στις επιτυχημένες σειρές μυθοπλασίας, αλλά και στα εορταστικά προγράμματα που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 στα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του.

Ακόμη, οι πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων της Αθήνας δίνουν τις ευχές τους στους τηλεθεατές του «Πρωινού» με τον πιο… αναπάντεχο τρόπο. Την Παραμονή Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, ξεκινάτε την ημέρα με την απόλυτη χριστουγεννιάτικη διάθεση, με κάλαντα από τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων, ενώ χορεύετε και τραγουδάτε με τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ακόμη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, το «Still Standing» και το «Rouk Ζοuk» επιστρέφουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με νέα επεισόδια για καλό σκοπό. Η Μαρία Μπεκατώρου την εβδομάδα από 23 έως και 27 Δεκεμβρίου  υποδέχεται στις 17:45, στο εορταστικό πλατό του «Still Standing Special», τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Σάββα Πούμπουρα, τον Γιώργο Λέντζα, τον Αγγελο Γιακουμίδη, τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Νικόλα Ράπτη, τον Θανάση Πασσά, τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα», αλλά και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Αγριες Μέλισσες», προκειμένου να ενισχύσουν και να στηρίξουν, παίζοντας, την ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, αντίστοιχα,  υποδέχεται στις 16:00, στο εορταστικό πλατό του «Rouk Zouk Special» τους πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων «Hairspray» και «Του Κουτρούλη ο Γάμος», καθώς και τους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και «Αγριες Μέλισσες», προκειμένου να ενισχύσουν και να στηρίξουν, παίζοντας, το «Make a Wish».

Οσον αφορά στην prime time, το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου, στις 20.45, θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο της κωμικής σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ θα ακολουθήσει η ταινία «Κοιτά ποιος μιλάει». Το βράδυ της 25ης, το «Αν ήμουν πλούσιος» θα κρατήσει συντροφιά, για να ακολουθήσει το «Μερικοί το προτιμούν κρύο» και μετέπειτα το τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

STAR με έμφαση στα παιδικά και στις ταινίες

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το πρόγραμμα του STAR θα προβληθεί κανονικά, με τις εκπομπές «Στην φωλιά των Κου Κου», «Αλήθειες με τη Ζήνα» να κρατούν πρωινή παρέα και να συνεχίζουν τα «Shopping Star», «Τροχός της τύχης». Στην prime time πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν, ως είθισται, οι ταινίες. Ωστόσο, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα τα Χριστούγεννα και το υπόλοιπο των εορτών, τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές και απολαμβάνουν τα δώρα, τις λιχουδιές, την ξεγνοιασιά και τη Starland, την πρώτη σε τηλεθέαση παιδική ζώνη του Σαββατοκύριακου, και τις καθημερινές με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά Christmas Special Episodes. «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη», «Μόνος στο σπίτι», «Αγάπη είναι», «Office Christmas Party» είναι μερικά μόνο από τα φιλμ που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι την Παραμονή των Χριστουγέννων (Τρίτη 24/12, 01:45), θα παίξει μαγνητοσκοπημένο το μουσικό πρόγραμμα από το νυχτερινό κέντρο «Εναστρον» τη σεζόν 2017-2018.

OPEN με λάμψη

Το εορταστικό πρόγραμμα του OPEN έχει τραγούδια, χορό και πολύ κέφι παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες. Η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της υποδέχονται στο σπίτι τους την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, μια δυνατή τετράδα τραγουδιστών. Η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι. Και μαζί τους, τα κάλαντα από την παιδική χορωδία της UNESCO Βορείων Προαστίων σε συνεργασία με το Ωδείο Κλασικής & Σύγχρονης Μουσικής, υπό την καθοδήγηση της Ντέπυς Σακελλαρίου. Special guest, η Μαρίνα Πατούλη σάς ξεναγεί στα δικά της Χριστούγεννα.

Την 25η Δεκεμβρίου, στις 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ενας για όλους» έχει εορταστική χροιά.  Τα 7 «Top Girls» από το θέατρο «Πόρτα» συνάντησαν τη Μαρία Μπακοδήμου με διάθεση παιχνιδιάρικη και έναν γλυκό φιλανθρωπικό σκοπό. Η Ειρήνη Μακρή, η Μαρία Καβογιάννη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Βίκυ Βολιώτη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλκηστη Πολυχρόνη και η Αλεξία Καλτσίκη έπαιξαν για να στηρίξουν το σωματείο ΠΝΟΗ-Φίλοι της Εντατικής Θεραπείας του Παιδιού το οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο προσπαθεί να ενισχύσει με θερμοκοιτίδες και αναπνευστικές συσκευές νεογνών τα κρατικά νοσοκομεία.

Εορταστικό επεισόδιο, όμως, την ίδια μέρα έχει και το «Celebrity Travel» με τον Νίκο Κοκλώνη στις 22.50 στο OPEN. Ο παρουσιαστής γιορτάζει με την Ομογένεια σε ένα κεφάτο ελληνικό χριστουγεννιάτικο γλέντι στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Στη γιορτή βάζει φωτιά η Αντζελα Δημητρίου με ένα non-stop διαχρονικών επιτυχιών, ξεσηκώνοντας σε χορό μικρούς και μεγάλους. Την ατμόσφαιρα ζεσταίνει ο Κώστας Καραφώτης με γνωστές επιτυχίες και απογειώνει το κέφι με άρωμα Αιγαίου.

Με σταθερές αξίες

Ο ALPHA μπορεί να μην ετοίμασε κάποιο ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 08.00 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, όπως και η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή «Ελένη» στις 13.00. Αγαπημένες σειρές του  καναλιού της Κάντζας θα ακολουθήσουν, όπως το «Σόι σου», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το βράδυ το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί και με ταινίες.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, παιδικά προγράμματα, ελληνικές και ξένες ταινίες, σειρές κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές ενώ στις 22.50 θα προβληθεί η ταινία «Χριστουγεννιάτικη ιστορία».

ΣΚΑΪ… με Παπαδόπουλο

Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου θα βγουν στον αέρα, με τα «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» να βρίσκονται επί το έργον. Το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα πάρει τη σκυτάλη, ενώ θα ακολουθήσουν ταινίες. Στις 21.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα κρατήσει, ως είθισται, παρέα με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Στις 25 Δεκεμβρίου, επαναλήψεις, ντοκιμαντέρ και αγαπημένες σειρές πρωταγωνιστούν, ενώ το μεσημέρι θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

ΕΡΤ… κλασικά

Διαχρονικά, η κρατική τηλεόραση προβάλλει συγκεκριμένα προγράμματα τις ημέρες των Χριστουγέννων, με την ΕΡΤ1, στις 24 Δεκεμβρίου, να κρατά σχεδόν σε κανονική ροή το πρόγραμμα και το βράδυ στις 22.00 να δείχνει την ψυχαγωγική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων βρίσκεται στα χέρια της Ναταλίας Δραγούμη και του Μιχάλη Μαρίνου με τη μοναδική Ρένα Μόρφη να ξεσηκώνει τους πάντες σε μια εκπομπή που εξελίσσεται στο πιο μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Μαζί της μια παρέα που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις! Ο Γιάννης Στάνκογλου τραγουδά μαζί με τη Ρένα τραγούδια της ταινίας «Φαντασία». Ο Στέλιος Μάινας δίνει το παρών και τις ευχές του. Ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo και η Rosanna Mailan Sevila δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό λάτιν τόνο στην εκπομπή.

Στις 25 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα ξεκινά με Θεία Λειτουργία από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται με το μουσικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα με την ορχήστρα του Τζον Ιούλσον», «Το αλάτι της γης» και άλλα κλασικά και αγαπημένα. Το βράδυ, στις 22.00, θα προβληθεί η συναυλία «Στο κατώφλι της νέας εικοσαετίας» που θα κρατήσει συντροφιά για 2 ώρες.

etypos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!