Τζόνι Ντεπ: Ο χωρισμός, η οικονομική καταστροφή, η κατάθλιψη και τα ναρκωτικά


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο ο Τζόνι Ντεπ στο περιοδικό Rolling Stone, μιλώντας για τον χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ, τη χρήση ναρκωτικών, την οικονομική καταστροφή που υπέστη, αλλά και τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Ντεπ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε την καταστροφή αυτή ο γιος του.

«Ο γιος μου έπρεπε να μάθει για τον γέρο του και τα λεφτά του από τα άλλα παιδιά στο σχολείο και αυτό δεν ήταν σωστό» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, ο Ντεπ αποκαλύπτει: «Αυτό ήταν το πιο χαμηλό σημείο στο οποίο θα μπορούσα να έχω φτάσει. Δεν μπορούσα να αντέξω τον καθημερινό πόνο».

Εκμυστηρεύεται ότι για να αντιμετωπίσει τη θλίψη αποφάσισε να φύγει για περιοδεία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires, και να γράψει τα απομνημονεύματά του: «Έπινα βότκα και ξεκίνησα να γράφω μέχρι να μην μπορώ να δω το χαρτί από τα δάκρυά μου. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα για να μου αξίζουν όλα αυτά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός με όλους, να τους βοηθάω και να είμαι ειλικρινής. Και όμως όλα αυτά συνέβησαν».

Τέλος, ομολογεί ότι του αρέσουν τα ναρκωτικά quaaludes και οι διαφορετικές εκδοχές τους:

«Μέσα έχουν μικρές δόσεις αρσενικού ή στρυχνίνης, οπότε το “ανέβασμα” ηταν πιο άμεσο. Ήθελες ή να γελάσεις ή να είσαι χαρούμενος με τους φίλους σου ή να κάνεις σεξ ή να τσακώνεσαι» 

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!