Τζούλια Κόλλια: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE για τη γέννηση του γιου της – «Μάλλον βιαζότανε να βγει»


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο πλαστικός χειρουργός και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks που μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας, απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Οι δύο γονείς πλέον δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να απολαύσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Συγκινημένη, η Τζούλια Κόλλια μιλώντας στο TLIFE αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της.

«Είμαι πολύ καλά, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Και το μωρό μας είναι πολύ καλά. Ήρθε στον κόσμο την Παρασκευή 16/6 περίπου στις 12.00 μμ. Γεννήθηκε 2 κιλά και 900 γραμμάρια. Γεννήθηκε λίγο νωρίτερα, την 38η εβδομάδα. Μάλλον βιαζότανε να βγει.

Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και είμαι πάρα πολύ καλά τώρα. Μου έκανα επισκληρίδιο και όλα κύλησαν πολύ ομαλά. Είχαμε έρθει νωρίτερα στο νοσοκομείο γιατί είχα συσπάσεις από το προηγούμενο βράδυ και στις 8 το πρωί έσπασαν τα νερά, τέσσερις ώρες μετά είχα γεννήσει.

Ο σύζυγός μου ήταν παρών στη διαδικασία τοκετού. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Τώρα περιμένουμε να πάρουμε το εξιτήριο και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας» μας ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλια Κόλλια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!