Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία μετά τα SAG που έβαλε σε υποψίες τους θαυμαστές της για τον… Μπραντ Πιτ


Φρενίτιδα στα social media προκάλεσε η συνάντηση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και του Μπραντ Πιτ στην εκδήλωση των SAG Awards 2020. Το πρώην ζευγάρι είχε να βρεθεί στο ίδιο κόκκινο χαλί και να φωτογραφηθεί μαζί 15 χρόνια- μετά από εκείνο το πικρό διαζύγιο – και αυτό συνέβη τώρα… αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες των θαυμαστών τους για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Η συνάντηση που όλοι περίμεναν έγινε στα SAG – Παραλήρημα στα social media

Λάδι στη φωτιά  αυτών που λατρεύουν τις θεωρίες αυτές έριξε μια ανάρτηση της Άνιστον στο Instragram: η ηθοποιός ανέβασε το σατέν Dior φόρεμά της και τα πέδιλά της, τη στιγμή που τα έβλαλε για να μπει στη μπανιέρα της.

«Ελπίζω να σου το έβγαλε ο Μπράντ» και «Ελπίζω να περάσατε καλά με τον Μπραντ χθες το βράδυ» ήταν κάποια από τα σχόλια που συγκέντρωσε αυτή η ανάρτηση, ενώ κάποιοι ζητούσαν επίμονα να μάθουν «Πού είναι ο Μπραντ;»

H φωτογραφία από το μπάνιο της Τζένιφερ Άνιστον που έβαλε σε υποψίες τους θαυμαστές της >>>

Και όλο το ποστ της ηθοποιού, με τη φωτογραφία που προηγήθηκε >>>

View this post on Instagram

No wrinkles… harder than it looks! Somewhere between these two photos, my peers gave me a gift I will cherish and a night I will never forget. Thank you @sagawards, @themorningshow, and our incredible cast and crew. Let’s get back to work!

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jan 20, 2020 at 3:59pm PST

The post Τζένιφερ Άνιστον: Η φωτογραφία μετά τα SAG που έβαλε σε υποψίες τους θαυμαστές της για τον… Μπραντ Πιτ appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!