Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια single φίλη σου


Τα σχόλια που θα τη φέρουν σε άβολη θέση 

Μπορεί να νιώθετε χαρούμενες και γεμάτες με τον σύντροφό ή τον σύζυγό σας , αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει τη συμπεριφορά σας προς τις φίλες σας που είναι ελεύθερες και να τις αγχώνετε με την αναζήτηση του άλλου μισού. “Singlism” είναι ο νέος όρος που περιγράφει τα αρνητικά στερεότυπα αναφορικά με την εργένικη ζωή και τα στερεότυπα για τους singles, σύμφωνα με τη κοινωνική ψυχολόγο του Harvard Bella DePaulo. Και έρχεται να μας εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να επεμβαίνουμε στην …εργένικη ζωή των φίλων μας, συχνά με αδιάκριτο τρόπο.

Παρακάτω ακολουθούν πέντε φράσεις που δεν πρέπει να λέτε στις ελεύθερες φίλες σας.

«Έλα να σου γνωρίσω τον συνάδελφό μου, τον κολλητό του αγοριού μου.»

Τι πιο συνηθισμένο που λέει κάποια στη single φίλη της;! Εσείς έχετε τις καλύτερες προθέσεις, πραγματικά, αλλά αν θέλει η single φίλη σας θα ενδιαφερθεί από μόνη της . Διαφορετικά θα έρθει η, συνήθως αμήχανη, στιγμή που θα γίνει η γνωριμία και αν οι δυο τους δεν ταιριάξουν, θα βρεθούν ίσως σε μία ακόμα πιο άβολη θέση. Και θα έρθετε κι εσείς.

«Μην ανησυχείς θα βρεθεί η αδελφή ψυχή σου σύντομα.»

Η φράση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τη single φίλη σου να ανησυχήσει. Ενώ προσπαθείτε να της βρείτε ταίρι, η ίδια μπορεί να νιώθει ολοκληρωμένη με τη δουλεία της ή να είναι σε μια άλλη φάση της ζωής της που να μη θέλει κάποιον δίπλα της.

«Γιατί είσαι ακόμα single;»

Αυτό είναι ένα αναπάντητο ερώτημα γιατί κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει, απλά μπορεί να έτυχε. Η πιο πιθανή απάντηση της φίλη σας να είναι «δεν είμαι σίγουρη». Βεβαία, πολλές μπορεί να το θεωρήσουν και κομπλιμέντο καθώς ίσως νιώσουν ότι ο λόγος που δεν βρίσκουν κάποιον είναι επειδή είναι τόσο όμορφες, καλές και επιτυχημένες!

«Δεν μου άρεσε ο πρώην σου, έτσι και αλλιώς»

Το να κακολογήσετε τον πρώην σύντροφο της φίλης σας δεν είναι το καλύτερο, γιατί μπορεί να είναι ακόμα ευάλωτη και να γυρίσει πίσω σε αυτόν  ή να νομίσει πως τους ζηλεύατε .

Μην κάνεις αναφορά στο βιολογικό ρολόι

Αυτό χτυπάει στη κάθε γυναίκα ξεχωριστά .

The post Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια single φίλη σου appeared first on JoyTV.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!