Τα 4 πιο συχνά σεξουαλικά όνειρα που βλέπουμε και τι σημαίνουν


Τι σημαίνουν τελικά τα σεξουαλικά όνειρα που βλέπεις;

Τα έχουμε δει όλοι μας ξανά και ξανά. Ήδη από την παιδική και εφηβική ηλικία μας, τότε που μετά την πρώτη φορά που πάθαμε την επιλεγόμενη «ονείρωξη», κοιμόμασταν με τον φόβο πως μπορεί να μας συμβεί ξανά. Να ξυπνήσουμε με εκείνη την αίσθηση ικανοποίησης. Και ντροπής. Μεγάλης ντροπής.

Βέβαια, τότε ήμασταν μικροί και δεν ξέραμε, μεγαλώνοντας όμως αποδεχθήκαμε τα σεξουαλικά όνειρα ως μέρος της ζωής μας. Ως μια ευχάριστη παρένθεση στον κατά τα άλλα βαρετό ύπνο. Πέρα λοιπόν από τις στάσεις που αυξάνουν την απόλαυση, και τους τρόπους για να αντέχουμε περισσότερο στο κρεβάτι, αποτελούν και τα όνειρα μέρος της σεξουαλικής μας ζωής.

Όμως, τι σημαίνουν τελικά; Μιας και υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβαπου επαναλαμβάνονται στους περισσότερους από εμάς.

1. Σεξ με την πρώην

Καλά καταρχάς μπορεί να σημαίνει το προφανές: ότι θέλουμε να ξαναρίξουμε την πρώην μας στο κρεβάτι, κι ας μας είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη όσο καμία άλλη. Όμως πέρα από αυτό, μπορεί να έχει και βαθύτερες ψυχολογικές αιτίες. Ίσως είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε μια καινούργια σχέση και νιώθουμε ανασφαλείς για δέσμευση. Και το μυαλό μας ζητάει μια πιο σίγουρη ανάμνηση.

2. Σεξ με διάσημες περσόνες

pamela anderson dream

Ναι μεν αλλά εδώ, αφού αρχικά είναι το απλό και φυσιολογικό, είδα τις φωτογραφίες της, έχω τρελαθεί και την θέλω στο κρεβάτι μου. ΟΚ, αλλά, δυστυχώς πολλές φορές σημαίνει ότι δεν είμαστε αρκετά χαρούμενη από τη δικιά μας σεξουαλική ζωή. Και ψάχνουμε μια grande διέξοδο από τη βαρετή καθημερινότητά μας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!