Τα χειρότερα ψέματα που λένε οι άντρες στο σεξ


Όλοι μας έχουμε πετάξει ένα αθώο ψεματάκι πάνω στο σεξ. Προσποιήσεις, προσποιησάρες και ακόμα περισσότερες προσποιήσεις δίνουν και παίρνουν – και στα δύο φύλα. Υπάρχουν όμως μερικά ψέματα που οι άντρες θα πούνε πιο συχνά, αν όχι αποκλειστικά.

Κι εμείς τα ξεσκεπάζουμε, επειδή ενδιαφερόμαστε για ‘σένα και δεν θέλουμε να πέσεις θύμα~α π ά τ η ς~.

Ναι, έκανα τεστ πρόσφατα!
Το πρόσφατα μπορεί να ισχύει, αν υπολογίσουμε ότι σε σύγκριση με την ηλικία της Γης, τα δυο χρόνια πριν θεωρούνται ένα νανοδευτερόλεπτο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δεν βγάλει να σου δείξει την χαρτούρα με την σφραγίδα, μπορείς να υποθέσεις ότι δεν έκανε τεστ πρόσφατα.

Ναι, είναι 17
Ναι, μάλλον δεν είναι 17. Το 17 είναι το καλύτερο μέγεθος που μπορείς να δώσεις στο πέος σου, επειδή είναι θεωρητικά μεγάλο, χωρίς να γίνεται ύποπτα μεγάλο, και κανείς ποτέ δεν θα μπει στον κόπο να βγάλει την μεζούρα. Επίσης, σημαίνει ότι έχεις ένα κατά τ’ άλλα σούπερ φυσιολογικό πέος και, για κάποιον λόγο, ντρέπεσαι γι’ αυτό.

Αυτή ήταν η καλύτερη π*πα στον κόσμο!
Αχαχαχαχαχαχαχ, όχι.

Όχι, δεν αυνανίζομαι πολύ συχνά
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Φταίει το στρες
Ναι, είναι πολύ πιθανό να φταίει το στρες, επειδή το στρες σκοτώνει τις στύσεις των αντρών εδώ και εκατομμύρια χρόνια, αλλά είναι εξίσου πιθανό απλά να μην έχει όρεξη να κάνει σεξ μαζί σου. Γιατί σου το πρότεινε, σε ακούμε να ρωτάς. Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα. Δεν έχουμε ειλικρινά την παραμικρή ιδέα.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί
Το ίδιο με το προηγούμενο, αλλά ακόμα πιο ξεδιάντροπο. Ναι, είσαι τριάντα χρονών και δεν σου έχει χαλάσει ποτέ μες στη μέση του σεξ. Απάντησέ του με αυτή την έκφραση: [gif “Sure, Jan”]

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, ήσουν τόσο καλή…
Σου λέει ότι ήσουν καλή για να κρύψει το γεγονός ότι απλά δεν μπορεί να ελέγξει την εκσπερμάτωσή του. Από την άλλη πλευρά, η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ντροπιαστική για κάθε άντρα, άρα τι περίμενες να σου πει;

Δεν μπορώ να τελειώσω με το προφυλακτικό
Ξέρεις, όμως, πώς μπορεί να τελειώσει; Μόνος του, στο σπίτι του. Αντίο.

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!