Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που καταστρέφουν μία σχέση


Καλώς ή κακώς, δεν αρκεί να κάνεις μία σχέση, αλλά και να τη διατηρήσεις. Κάτι το οποίο αποτελεί και το δύσκολο κομμάτι της αποστολής σου, γιατί ανάμεσα σε δύο ανθρώπους πολλά μπορούν να συμβούν και πολλά μπορούν να διαβρώσουν το συναίσθημα που υπήρχε εξ’ αρχής. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, εμείς έχουμε βρει τα τρία βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή.

Κακή επικοινωνία

Παρόλο που διανύουμε την εποχή της γρήγορης και εύκολης επικοινωνίας, κάτι ανάμεσά μας φαίνεται να μην πηγαίνει και πολύ καλά. Γιατί είναι άλλο να επικοινωνείς επιφανειακά, και άλλο ουσιαστικά, με αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είσαι από εκείνες που δεν μιλούν τότε το μόνο σίγουρο είναι, ότι όχι μόνο δε θα βελτιώσεις απολύτως τίποτα, αλλά μάλλον θα κάνεις ένα ωραίο ξέσπασμα το οποίο θα καταστρέψει ό, τι έχεις χτίσει.

Μη ρεαλιστικοί στόχοι

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς κάποιον ο οποίος δεν εκπληρώνει τους στόχους που εσύ θέτεις. Είναι κάτι που σου δίνει το αίσθημα υπεροχής και παράλληλα ωραιότατη αφορμή για γκρίνια. Ωστόσο, αυτό είναι και μία πολύ ωραία αιτία προβλημάτων, μιας και η μη ικανοποίηση των μη ρεαλιστικών σου στόχων, σε κάνει να νιώθεις αδικημένη και φυσικά ημιτελής. Μήπως λοιπόν να έθετες κάποιον άλλο στόχο πιο… κοντά στα μέτρα σου;

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!