Τα λάθη που κάνουμε στα προκαταρκτικά!


Όσες φορές κι αν γκρινιάξουμε για το πώς το σεξ είναι πολύ παραπάνω από απλή διείσδυση, οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται εκεί—είτε από άποψη απόλαυσης, είτε από άποψη… γκρίνιας. Μήπως όμως η ουσία βρίσκεται (και) αλλού, και από τις δύο απόψεις; Μήπως το σεξ θα ήταν πιο απολαυστικό αν ξέραμε τι κάνουμε πιο πριν; Και μήπως θα είχαμε λιγότερα προβλήματα αν δίναμε στα προκαταρκτικά περισσότερη σημασία απ’ όση τους δίνουμε;

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στα προκαταρκτικά, και σκοπεύουμε να τα διορθώσουμε άμεσα!

Δεν εξερευνούμε τα σώματά μας
Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε τα προκαταρκτικά, το μυαλό μας πάει (ξανά) στα γεννητικά όργανα. Θα τα ερεθίσουμε με τα χέρια, θα τα ερεθίσουμε με το στόμα, και μόλις νιώσουμε έτοιμοι, ξεκινάει το “επίσημο” σεξ. Και κάπως έτσι χάνουμε τις δεκάδες άλλες ερωτογενείς περιοχές που υπάρχουν κατά μήκος του σώματός μας…

Δεν… παίζουμε αρκετά
Καταλαβαίνουμε ότι οι οργασμοί είναι πολύ διασκεδαστικοί, αλλά αν τους καθυστερούσαμε λίιιιγο περισσότερο, ίσως να τους κάναμε ακόμα καλύτερους. Αντί να θυμώνουμε ή να νιώθουμε απογοητευμένοι που δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε οργασμό, μπορούμε να… πειράξουμε τον/την σύντροφό μας περισσότερη ώρα, να δεχτούμε τα ίδια πειράγματα, και να φτάσουμε τις αισθήσεις μας στα όριά τους.

Δεν ζούμε την στιγμή
Εμμονής με οργασμό συνέχεια: Πόσες φορές αγχωνόμαστε επειδή σκεφτόμαστε το τέλος και δεν απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε εκείνη τη στιγμή. Αδειάστε το μυαλό σας και αφεθείτε στο κάθε τι που συμβαίνει με τον/την σύντροφό σας, για να εκτιμήσετε περισσότερο όλη την διαδικασία του σεξ.

Δεν ασχολούμαστε καν
Εδώ έχουμε πρόβλημα. Ναι, μερικές φορές το ξαφνικό, απότομο σεξ είναι τέλειο, αλλά δεν γίνεται να περνάμε πάντα κατευθείαν στο κυρίως πιάτο. Αν δεν αφιερώνετε καθόλου χρόνο στα προκαταρκτικά, ξεκινήστε αμέσως!

Υποκρινόμαστε
Όσο κακό είναι να υποκρινόμαστε οργασμούς, άλλο τόσο είναι και το να υποκρινόμαστε πως μας αρέσει αυτό που κάνει ο/η σύντροφός μας στα προκαταρκτικά. Επειδή σύντομα αυτό θα γίνει συνήθεια, και η σεξουαλική μας ζωή θα βαλτώσει. Επικοινωνήστε ανοιχτά για αυτά που σας αρέσουν και αυτά που δεν σας αρέσουν, και σύντομα θα απολαμβάνετε περισσότερο και οι δυο σας το σεξ!

Ρουτινιάζουμε
Φιλιά. Φιλιά στο λαιμό, φιλιά στο στήθος. Λίγο στοματικό. Αλλαγή στάσης. Αν η ρουτίνα σας στα προκαταρκτικά έχει επαναληφθεί πια τόσες φορές που μοιάζει… χορογραφημένη, ήρθε η ώρα για αλλαγές. Δοκιμάστε κάτι καινούριο, και μην φοβάστε τον πειραματισμό. Εμπιστευθείτε ο ένας τον άλλο, και αφεθείτε στην χαρά του σεξ—όλου του σεξ.

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!