Τέσσερα λάθη που κάνουν όλες (σχεδόν) οι γυναίκες στο σεξ!


Το σεξ αποτελεί παιχνίδι για δύο και έτσι η ευθύνη για το αν κάτι δεν πάει καλά, δεν γίνεται να πέφτει μόνο στον ένα. Όπως οι άντρες κάνουν διάφορα λάθη, όπως για παράδειγμα ότι δεν δίνουν σημασία στα προκαταρκτικά, έτσι και οι γυναίκες κάνουν αρκετά. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

1. Αγχώνονται υπερβολικά για την εικόνα τους

Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και το ξέρουμε όλες. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι φαίνονται όλες μας οι ατέλειες, ότι ο άντρας που έχουμε στο μπροστά μας κοιτάει είτε τα ψωμάκια, είτε το μικρό στήθος, είτε την κυτταρίτιδα (ανάλογα με την κάθε γυναίκα). Αυτό δημιουργεί στρες στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν τις αφήνει ελεύθερες να απολαύσουν τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να καταλήγουν να σαμποτάρουν την ίδια τους την ευχαρίστηση.

2. Δεν μοιράζονται τις προτιμήσεις τους

Σαφώς και μία κουβέντα σχετικά με το τι μας αρέσει και τι δεν μας αρέσει είναι κάπως άβολη, ωστόσο ο παρτενέρ δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τι μας ικανοποιεί. Η σεξουαλική εμπειρία της γυναίκας εξαρτάται και από την ίδια, γι’ αυτό και θα πρέπει να επικοινωνεί στον σύντροφό της, χωρίς ντροπή και αναστολές, τα «θέλω» της.

3. Δεν είναι ανοιχτές στα καινούργια πράγματα

Συνήθως όταν ένας σύντροφος ζητάει από την κοπέλα του να δοκιμάσουν κάτι νέο, μια νέα στάση για παράδειγμα, η γυναίκα το βλέπει με κακό μάτι. Αισθάνεται ότι κάτι δεν κάνει καλά τόσο καιρό ή ότι ίσως ο άντρας να την βαρέθηκε. Τα νέα πράγματα ανανεώνουν το ζευγάρι και μπορούν να επαναφέρουν το πάθος σε μια μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει κάτι που δεν θέλει, αν οι διαφωνίες είναι μεγάλες, καλό είναι υπάρξει μια σχετική συζήτηση.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: hmononews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!