Τέλεια tips για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι!


Όλοι ξέρουμε πως το σεξ στο πορνό δεν έχει καμιά σχέση με το σεξ στην πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως οι πορνοστάρ δεν έχουν καλές, ρεαλιστικές συμβουλές να δώσουν—είναι η δουλειά τους, άλλωστε. Αφήστε, λοιπόν, τα αεροπλανικά και όλα τα περίεργα κόλπα, και διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές της πορνοστάρ Jessica Drake, για να μεταμορφώσετε το κρεβάτι σας σε μια πολύ αληθινή, πολύ απολαυστική ερωτική ταινία.

Παίξτε παιχνίδια ρόλων
Θα μπορούσατε να αγοράσετε μια φτηνή, αστεία στολή νοσοκόμας, αλλά μπορεί μετά από μια βδομάδα να αρχίσει να σας φαγουρίζει ολόκληρο το σώμα σας. Αν όντως θέλετε να δοκιμάσετε ενδιαφέρον role playing – και θέλετε, γιατί είναι από τους πιο σέξι τρόπους να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή – δώστε σημασία στο τι θα φορέσετε. Φτιάξτε μια ιστορία. Θα έχει περισσότερη πλάκα για όλους τους συμμετέχοντες, και μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σας φετίχ.

Μην γδύνεστε (εντελώς)
Αν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί πολλές πορνοστάρ δεν βγάζουν τις γόβες τους στις σκηνές τους, υπάρχουν δύο λόγοι: επειδή κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, και επειδή η ώθηση που προσφέρουν κάνει ορισμένες στάσεις πιο βολικές. Και, σίγουρα, δεν πειράζει που οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να βλέπουν γυναίκες με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ο αυνανισμός βοηθάει
Ξέρουμε πως μια εικοσάλεπτη σκηνή πορνό χρειάζεται ίσως και ώρες για να γυριστεί. Όπως είναι λογικό, οι ηθοποιοί δεν μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν σεξ όλη αυτή την ώρα. Αυτό ισχύει, όμως, και για το κανονικό, καθημερινό σεξ. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, παρατηρήστε ο ένας τον άλλο και δοκιμάστε να ικανοποιήσετε για λίγο τον εαυτό σας. Είναι πάρα πολύ σέξι, και μπορείτε να δώσετε ιδέες στον σύντροφό σας για το τι θέλετε να σας κάνει.

Αρχή, μέση, αρχή, μέση και μετά τέλος
Το σεξ δεν πρέπει να ακολουθεί μια σταθερή πορεία. Δηλαδή, το να ξεκινάμε με προκαταρτικά κι έπειτα να περνάμε στην πράξη μέχρι να έρθει ο οργασμός είναι απλά… βαρετό. Σταματήστε κι επιστρέψτε στα προκαταρκτικά. Κάντε κάτι διαφορετικό. Ερεθίστε κάθε φορά και ένα διαφορετικό σημείο του σώματος. Έτσι, ο οργασμός σταματά να είναι ο αυτοσκοπός του σεξ (αμήν!) και απολαμβάνετε περισσότερο την πράξη.

Μιλήστε βρώμικα
Και δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει ουρλιαχτά, ούτε καν αντικειμενικά βρώμικες κουβέντες. Το να ψιθυρίσετε στο αυτί του παρτενέρ σας τι θέλετε να σας κάνει και πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτή τη στιγμή – όπως και να τον ενθαρρύνετε να κάνει το ίδιο – μπορεί να γίνει το πιο καυτό πράγμα που δοκιμάσατε ποτέ, με λίγο σωστό χειρισμό.

Μην ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες
Προσέξτε ποιες στάσεις σας βοηθούν να αισθανθείτε καλύτερα και να τελειώσετε πιο εύκολα. Και έπειτα προσπαθήστε να κατευθύνετε την πράξη προς τα εκεί. Ναι, το σεξ αφορά πάντα και τους δύο συμμετέχοντες, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να γινόμαστε λιγάκι “εγωιστές”.

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!