Τάσος Ξιαρχό για GNTM: Με το που έφυγε η Σοφία Χατζηπαντελή δεν το ξαναείδα


Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο Open Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα. Σχολίασε τον φετινό κύκλο του J2US και το GNTM. Μίλησε, επίσης, για το γεγονός ότι θα συμμετείχε στο Survivor στο παρελθόν αλλά και στο παρασκήνιο γύρω από την πρόωρη αποχώρησή του από την Φάρμα.

«Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο. Νομίζω ότι, μετά τη δεύτερη σεζόν, έχασε λίγο το ενδιαφέρον του για εμένα» σχολίασε για το φετινό J2US και πρόσθεσε: «Είναι σαν τα πολλά reality, όπως το GNTM, που την πρώτη-δεύτερη χρονιά πήγαινε πάρα πολύ καλά και μετά πέφτει. Είναι λογικό».

Τι γνώμη έχει για το GNTM; «Θα πρέπει να γίνει ένα διάλειμμα. Αν θυμάσαι παλιά όταν είχε γίνει το παλιό GNTM, έκαναν διάλειμμα μερικά χρόνια κι όταν ξαναβγήκε έγινε χαμός. Με το που έφυγε η Σοφία Χατζηπαντελή, δεν το ξαναείδα» δήλωσε ο γνωστός χορευτής.

Η δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη του Τάσου Ξιαρχό και για το Survivor, παιχνίδι στο οποίο επρόκειτο να τον δούμε στο παρελθόν. «Είναι ένα παιχνίδι που το κάνεις όταν τελειώνει η καριέρα σου και θέλεις να επανέλθεις έστω για λίγο στο προσκήνιο να βγάλεις κάποια χρήματα ακόμα. Το να τρώγονται ψυχές στην τηλεόραση είναι θλιβερό. Εκεί λέμε ότι πούλησα την ψυχή μου στον διάβολο για να βγάλω χρήματα» απαντά ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων ο Τάσος Ξιαρχό ρίχνει τα βέλη του και προς τον Ant1, κατηγορώντας ανοιχτά την εταιρεία παραγωγής της Φάρμας, από την οποία ο ίδιος αποχώρησε πρόωρα. «Τα τηλεπαιχνίδια δεν είναι τίποτα παραπάνω από ψεύτικη εικόνα. Και στη Φάρμα υπήρχαν στιγμές που δεν ήταν αληθινές, γι’ αυτό και χάρηκα που έφυγα. Πήρα τα χρήματα που ήθελα να πάρω και τελείωσε».

«Να σας πει ο Ant1 τον λόγο, γιατί έχει βγάλει και προς τα έξω αυτό που έγινε. Ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό. Όταν πηγαίνετε σε τηλεπαιχνίδια, να προσέχετε την παραγωγή, γιατί χαμογελάνε με δόντια» κατέληξε ο γνωστός χορευτής.

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!