Τάμτα – Identity Crisis


Μια νέα και διαφορετική πλευρά της Τάμτα αποκαλύπτεται την Παρασκευή 2 Ιουνίου

 Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής ποπ σκηνής, επιστρέφει στις 2 Ιουνίου με ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο Identity Crisis.

 fashion forward τραγουδίστρια με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες, μέσα από την νέα δισκογραφική της δουλειά έρχεται να αποκαλύψει το σκοτεινό αλλά πολύχρωμο καλλιτεχνικό της όραμα.

 To “Identity Crisis” θα περιλαμβάνει στο σύνολο 10 ολοκαίνουργια κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Την ίδια μέρα, θα απολαύσουμε στο YouTube και το official video του ομότιτλου “Identity Crisis” σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Σελέκου.

Η opinion leader Τάμτα, ξεπέρασε μάλιστα τον ίδιο της τον εαυτό και πρώτη φορά για τα Ελληνικά δεδομένα δημιούργησε το δικό της digital avatar, το οποίο επέλεξε και ως εξώφυλλο του δίσκου, αποσπώντας ήδη αποθεωτικά σχόλια στα προσωπικά της social media.

 Αν θέλεις να ακούσεις πρώτος τα νέα τραγούδια της Τάμτα την ημέρα της κυκλοφορίας, δεν έχεις παρά να κάνεις presave το Identity Crisis στο παρακάτω link:

https://presave.umusic.com/identity-crisis

Δείτε το teaser video του βίντεο κλιπ “Identity Crisis” στο TikTok:

https://www.tiktok.com/@tamtaofficial/video/7238215300066331930

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!