Συνταγή για μους σοκολάτα


Το πιο ελαφρύ και λαχταριστό, καλοκαιρινό γλυκό είναι η μους σοκολάτα που λατρεύει όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι σου.

Συστατικά

  • 1/3 φλιτζανιού κακάο
  • 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
  • 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
  • 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί
  • Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα
  • Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες
  • Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ
  • Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις
  • Μοιράζεις σε γυάλινα ποτηράκια.
Ετικέτες ΜΟΥΣ,ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!