Συγκλονιστική η Καίτη Φίνου:Μίλησε για την απόπειρα βιασμού, τις δύο αποβολές και το ποτό


Μια πραγματικά συγκλονιστική συνέντευξη ήταν αυτή που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Μετά τα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη. Καλεσμένη της ήταν η Καίτη Φίνου και είχε πολλά να πει. Για το θάνατο της αδερφής της, για τα δύο παιδιά που έχασε στην εγκυμοσύνη, αλλά και για την απόπειρα βιασμού της που την κατέστρεψε ερωτικά.

Μπορεί να ακούγεται βαριά αυτή η λέξη, αλλά δεν είναι καθόλου άστοχη. Κι αυτό γιατί η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ότι μετά την απόπειρα, δε μπορούσε να πάει στο κρεβάτι με κάποιον χωρίς να έχει πιει.

Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά το ποτό έγινε το καταφύγιο της. Όπως εξηγεί η Καίτη Φίνου δεν επρόκειτο για εθισμό στο αλκοόλ, αλλά για κάτι άλλο. Κάτι που το σταμάτησε πριν εξελιχθεί σε εθισμό.

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις στη σχέση σου. Πώς τα βγάζεις; Είτε χωρίζεις με κάποιον χωρίς λόγο, είτε κάνεις σχέση με κάποιον που δεν θες, είτε… Όλα αυτά από την παιδική μου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.

Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό. Στο θέατρο σαφώς δεν έπινα ποτέ μου, αλλά περίμενα με αγωνία να έρθει το βράδυ για να βγω έξω να πιω ένα ποτό για να σταματήσω να ψιλοτρέμω. Νομίζω ότι σταμάτησα το ποτό στο τσακ να μη μου γίνει συνήθεια, αλκοολισμός».

Η Καίτη Φίνου μίλησε και για τις δύο εγκυμοσύνες της που έληξαν πρόωρα και άδοξα. Η μία ήταν στο παιδί του Στάθη Ψάλτη και η άλλη στο παιδί του Λευτέρη Πανταζή.

«Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και…»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!