Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά με την ανάρτησή της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο


Μια φωτογραφία  με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με ένα υπέροχο και συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά.

«Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κ ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους.

Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του.

Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτε. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης κ ο Νικος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα απο δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι απο ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις22 Φεβ, 2020 στις 12:34 μμ PST



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!