
Στο νοσοκομείο η Drew Barrymore-Έπεσε με το κεφάλι στα γυρίσματα
Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Drew Barrymore στα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Για τις ανάγκες του Santa Clarita Diet, όπου υποδύεται ένα ζόμπι, η ηθοποιός έπρεπε να κάνει ένα άλμα, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της.
«Έκανε το άλμα και δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Γλίστρησε πέφτοντας στο έδαφος με το κεφάλι. Μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα “αυτό ήταν, σκοτώσαμε την Drew Barrymore”», δήλωσε, στο US Weekly, ο δημιουργός της σειράς, Victor Fresco.
Από την πλευρά της, η ηθοποιός δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Σχεδόν πέθανα. Έκανα μαγνητικές τομογραφίες και με σάρωσαν από την κορφή έως τα νύχια τις δύο ημέρες που έμεινα στο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.