Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος στη δίκη Τοπαλούδη


Στο Θριάσιο νοσοκομείο ως ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο νεαρός κατηγορούμενος διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο όπου κρατείται αμέσως στο Θριάσιο , προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το μοναδικό σύμπτωμα. Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

“Κρυώνω”

Χθες πάντως στο δικαστήριο όπου απάντησε σε ερωτήσεις της εισαγγελέα της έδρας, ο κατηγορούμενος είπε ότι ειχε πυρετό και η εισαγγελέας τον προέτρεψε “φαίνεται ότι τρέμεις , βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις”.

Η είδηση πάντως προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθ΄πως μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Τις δυο πρώτες μέρες άλλωστε επανέναρξης της δίκης , αυτή διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα ενώ χθες μεταφέρθηκε στη μεγάλη αίθουσα Τελετών του Εφετείου.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν , όσο βέβαια και όσους βρίσκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.

Πηγή:capital.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!