Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο δεύτερος κύκλος του Celebrity Ρουκ Ζουκ, έχοντας απέναντί του το Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά (21:00 – 22:30).

Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης, το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, στο οποίο έπαιξαν οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του καναλιού Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια για την υποστήριξη του οργανισμού Ίδρυμα Καρδιές Για Όλους, σημείωσε 12,4% στο γενικό σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, που φιλοξένησε αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, «έγραψε» 26,2% στο γενικό σύνολο και 12,6% στο δυναμικό κοινό.

Όπως προκύπτει από το «ραβασάκι», το χρονικό διάστημα στο οποίο οι δύο εκπομπές έπαιζαν απέναντι, το Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά είχε το προβάδισμα στο σύνολο, ενώ το Celebrity Ρουκ Ζουκ στο δυναμικό κοινό.