Σταμάτης Μαλέλης: Μεγάλος χαμένος της χρονιάς ο ΣΚΑΪ – Ό,τι κάνει δεν του βγαίνει


«Είναι σαφέστατο ότι το Mega είναι ο κερδισμένος της χρονιάς μέχρι τώρα. Ο χαμένος είναι ο ΣΚΑΪ. Είναι μία καταραμένη χρονιά, γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει», ανέφερε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega,  Σταμάτης Μαλέλης, o οποίος, μίλησε για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, τους μεγάλους νικητές αλλά και τους χαμένους της σεζόν.

 «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ειδών κατευθύνσεις στο πρωινό: η μία που κάνει αμιγώς lifestyle και η άλλη που είναι λίγο πιο φρέσκο, που ασχολείται με τα επίκαιρα κοινωνικά θέματα. Είδαμε και την κόντρα του Λιάγκα με τη Σκορδά πάνω σε αυτό, χώρισαν. Σαν δίδυμο ήταν πάρα πολύ καλοί, τώρα πια και ο Λιάγκας έτσι όπως το έχει δέσει είναι πολύ καλός. Η Φαίη ήθελε να απαγκιστρωθεί από τον Γιώργο, αυτό φάνηκε, να κάνει κάτι διαφορετικό, σκέτη ψυχαγωγία. Αυτή την περίοδο αυτό που κυριαρχεί είναι το κοινωνικό», σχολίασε.

Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Όταν έφυγε από την ενημέρωση και πήγε στην ψυχαγωγία συζητήσαμε με τον Γιώργο. Κατάφερε να επιστρέψει στην ενημέρωση, πολλοί δεν τα καταφέρνουν».

Σχολιάζοντας την προσθήκη της Μαρίας Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε. «Καλό δίδυμο αλλά δεν είναι πρώτο. Είναι σημαντικό για τον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν είναι πρώτος, του στοιχίζει νομίζω. Δύσκολα θα ξανακερδίσει την πρωτιά».

 Ερωτώμενος για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, ο Σταμάτης Μαλέλης απάντησε: «Το να ειδοποιείς μία παρουσιάστρια την Πέμπτη ότι αύριο θα είναι η τελευταία σου μέρα, ήταν λίγο άστοχο αυτό που έγινε».

Ο Σταμάτης Μαλέλης εξέφρασε την άποψή του και για την Ιωάννα Μαλέσκου και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση. «Αφού το θέλει η ίδια ας προσπαθήσει. Ας μιλήσει όμως με ειδικούς για το τι πρέπει να κάνει. Δεν ήταν άμεση, προσιτή, ζεστή προς τους τηλεθεατές. Δεν είχε αυτό το τακτ της επικοινωνίας», ανέφερε.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!