Σταμάτης Κραουνάκης και Κέλλυ Κελεκίδου μαζί σε τραγούδι – έκπληξη


Ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει ένα δυνατό ζεϊμπέκικο και η Κέλλυ Κελεκίδου το ερμηνεύει με το μοναδικό τρόπο της.

Μια αναπάντεχη συνεργασία αποκάλυψαν ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο πολυπράγμων συνθέτης, στιχουργός, παραγωγός και ενίοτε ερμηνευτής ενώνει τις δυνάμεις του με τη δυναμική τραγουδίστρια σε ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Βασανίζομαι».

O Σταμάτης Κραουνάκης μετρά δεκάδες προσωπικές επιτυχίες και συνεργασίες. Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες έχει συνεργαστεί με μία σειρά από μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ενώ έχει αναδείξει και έχει προωθήσει ο ίδιος καλλιτέχνες.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, αυθόρμητη και εξωστρεφής όσο δεν πάει, μας έχει χαρίσει πολλές δυναμικές επιτυχίες. Στη φωνή της έχουν επενδύσει πολλοί και αξιόλογοι συνθέτες και στιχουργοί και της έχουν δώσει μοναδικά τραγούδια.

Δύο παράλληλες διαδρομές συναντώνται για πρώτη φορά, καθώς ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο νέο τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου.

Το «Βασανίζομαι» είναι ένα ζεϊμπέκικο με δυνατή μουσική και συναισθηματικούς στίχους.

«Βασανίζομαι και ταράζομαι που σε θέλω παραπάνω και σε νοιάζομαι… Βασανίζομαι γιατί μοιάζουμε και το αίσθημα στα μαύρα το τουμπάρω… Βασανίζομαι, διαλύομαι μόλις φεύγω από σένα καταδύομαι… Σε βαθύ βυθό πάω να σκοτωθώ μ’ Ένα κόμπο στο λαιμό απ’ το τσιγάρο…»

Το «Βασανίζομαι» αποκαλύφθηκε με video που ανέβασε στο YouTube, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, η Panik Platinum. Στο video βλέπουμε την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Σταμάτη Κραουνάκη και όλους τους συντελεστές στο studio ηχογράφησης.

Πηγή : Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!