Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Μπορεί να μην κέρδισα πολλά ματς, αλλά δεν φταίει αυτή»


Συνέντευξη στην AS μετά τον αποκλεισμό του από το Mallorca Open έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν φταίει η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα που δεν κέρδισε το τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε: «Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην είναι εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και του τι συνεπάγεται, επειδή ο κόσμος μιλάει. Αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίζεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο.

Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που κατανοεί περισσότερο από όλους είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα να το κατακτήσουμε μαζί στόχους θέλω να είναι μία όμορφη ζωή μου όμορφες αναμνήσεις και θαυμάζω πολύ αγαπημένη παίκτρια. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».

Ακόμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε για τη σύντροφό του: «Όταν παίζει βλέπω τον εαυτό μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι. Με εμπνέει. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλά ματς, αλλά δεν φταίει αυτή. Το συζητάμε. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τέλος, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εξομολογήθηκε: «Δουλεύω με ψυχολόγους πολλά χρόνια, με τον ίδιο από τα 14 μου. Μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό να το κάνω σε πολύ τακτική και σταθερή βάση».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!