
Στέφανος Κωνσταντινίδης – Μαρία Δήμου: Οι προετοιμασίες για το θρησκευτικό τους γάμο
Από τη Γωγώ Θωμά
Στην πρώτη επέτειο του πολιτικού γάμου τους ετοιμάζονται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας, δηλώνουν το ίδιο ερωτευμένοι όπως και τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και αποκαλύπτουν πως η κόρη τους άλλαξε τη ζωή τους. Συναντώ σύσσωμη την οικογένεια Κωνσταντινίδη και η χαρά είναι μεγάλη, καθώς στην παρέα μας βρίσκεται και η μικρή Κάλλια, που γελάει, θέλει να μπουσουλήσει – και ενώ είναι μόλις 9 μηνών, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.
Λίγες ημέρες πριν, στις 28 Ιανουαρίου, το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του. Πώς είναι η νέα τους κοινή ζωή; «Όπως ήμασταν πριν είμαστε και τώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχουμε την Κάλλια, η οποία δίνει τη δική της πινελιά στην καθημερινότητά μας. Αυτό που ακούς, ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, στη δική μας περίπτωση δεν ισχύει. Είμαστε το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι».
Από τη μεριά του ο Στέφανος δεν έχει καν συνειδητοποιήσει πως κάτι άλλαξε με το γάμο. «Παντρευτήκαμε πολιτικά για γραφειοκρατικούς λόγους, για το όνομα της μπέμπας που περιμέναμε να γεννηθεί. Κάναμε ένα πάρτι για εμάς και τους κολλητούς μας». Το ζευγάρι σχεδιάζει σύντομα να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας επικυρώνοντας και με θρησκευτικό γάμο τον έρωτά του. «Τον έχουμε ορίσει, ξέρουμε το πότε και το πού, αλλά είναι κάτι που δεν θα το βγάλουμε προς τα έξω, θα είναι μόνο για εμάς. Όταν γίνει, θα δημοσιεύσουμε μια συμβολική φωτογραφία στο Facebook και θα ανακοινώσουμε ότι παντρευτήκαμε και με θρησκευτικό γάμο» λένε.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο Θέμα.