Σπύρος Μπιμπίλας: «Θέλω να μπω στη Βουλή για να λυθούν τα άλυτα προβλήματα των ηθοποιών»


Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για την απόφασή του να κατεβεί ξανά υποψήφιος αλλά και την επιθυμία του μετά θάνατον.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, είπε για την απόφασή του να κατεβεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, είμαι κοντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Ερωτηθείς για το τι θέλει να προσφέρει στα κοινά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήματα των ηθοποιών. ∆εν παριστάνω ούτε τον οικονομολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής. Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήματα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που μπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήματα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δυναμική πολιτικός η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

«Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο δυναμικές πολιτικούς, µε πολύ μεγάλη γνώση πάνω στα νοµικά και διεθνή προβλήματα. Είναι μια φωνή που δεν πρέπει να λείπει από τη Βουλή. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και δεν έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο των γονιών του

«Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισμοί μεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό καμμάτι στη ζωή των ανθρώπων», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τι είπε για τη διαθήκη στα 25 ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Όταν ήμουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, μόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ερωτηθείς για το τι θέλει να γίνει μετά τον θάνατό του πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε είμαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εμένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή».

Πηγή: thestandard.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!