Σπυράγγελος Λυκούδης: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα ετοιμάζεται να γίνει πατέρας


Μπορεί η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο Λουκούδη να αποτελεί (πολύ) μακρινό παρελθόν, ωστόσο υπήρξαν ένα ζευγάρι αρκετά προβλημένο – και hot – την περίοδο που ήταν μαζί.

Στο μεταξύ, και οι δυο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή- μάλιστα, οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει χωρίσει οριστικά και από την πιο πρόσφατη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία-, ενώ ο Λυκούδης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο Σπυράγγελος Λυκούδης και η σύντροφός του ηθοποιό Τέτη Καλαφάτη, που είναι μαζί δύο χρόνια, περιμένει με αγωνία το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, η μέλλουσα μαμά δεν δίστασε να αναρτήσει και μια φωτογραφία στα social media, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

View this post on Instagram

#2020 here we go #28 weeks

A post shared by Tety Kalafati (@tety_kalafati) on Dec 31, 2019 at 2:58pm PST

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, οι δύο τους σχεδιάζουν να βαφτίσουν το μωρό τους στην Κεφαλλονιά, τόπο καταγωγής τους, παρόλο που μένουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως την Τέτη Καλαφάτη, την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο»

The post Σπυράγγελος Λυκούδης: Ο πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα ετοιμάζεται να γίνει πατέρας appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!