Σου έχει κάνει αυτές τις 5 ερωτήσεις;


Η επικοινωνία, λένε, είναι ό,τι πιο σημαντικό σε μια σχέση αφού όχι μόνο σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά αλλά όπως φαίνεται μπορεί να βελτιώσει και τη σεξουαλική σας ζωή. Πέντε ερωτήσεις, μάλιστα, μπορούν να ανανεώσουν τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι ενώ αν εκείνος σου τις έχει ήδη κάνει να είσαι σίγουρη ότι είναι (και μπορεί να γίνει) ο ιδανικός εραστής:

1.Ποιες ήταν οι αγαπημένες σου σεξουαλικές εμπειρίες (μαζί μου ή με άλλους): Η απάντησή σου θα του δείξει τι σου αρέσει πραγματικά και τι θα ήθελες να δοκιμάσεις μαζί του.

2.Πως θα ήταν για σένα η ιδανική σεξουαλική ζωή; Πόσο συχνά, ποιες μέρες, τι ώρα προτιμάς; Σου αρέσουν οι αγκαλιές μετά το σεξ ή προτιμάς να σηκώνεσαι κατευθείαν από το κρεβάτι; Αυτές οι λεπτομέρειες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια τέλεια βραδιά.

3.Τι σου αρέσει από τη σεξουαλική ζωή που έχεις τώρα; Καλό είναι να συζητάς με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν αναφορικά με την σεξουαλική σας ζωή, όσα σου αρέσουν και όσα δεν σου αρέσουν.

4.Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κάνουμε πιο συχνά; Πολλές φορές διστάζουμε να πούμε στο σύντροφό μας τι θέλουμε για να μην τον στεναχωρήσουμε ή για να μην παρεξηγηθούμε. Καλό είναι, όμως, να βρεις ένα τρυφερό και ευθύ τρόπο για να συζητήσετε τους τρόπους θα να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!