Σιμέλα Χριστοπούλου: Στο νέο της cover διασκευάζει Γλυκερία


Η Σιμέλα Χριστοπούλου μόλις κυκλοφόρησε το νέο της cover με τίτλο «Να συμβεί».
Πρόκειται για το γνωστό και αγαπημένο τραγούδι της Γλυκερίας σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.
Η Σιμέλα Χριστοπούλου με την συνοδία του Βασίλη Θεοδωράκογλου στο πιάνο, δίνει μια νέα μορφή στο τραγούδι όπου αναμένεται να μας ταξιδέψει με την φωνή της.
Η ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση έγινε από τον Φραγκίσκο Κουλουρά στο Summit Studio.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει συμμετάσχει στον δίσκο των Πυξ Λαξ «Την αλήθεια να πω» όπου ερμήνευσε το τραγούδι «Της άλλης μέρας το πρωί». Έκτοτε, η Σιμέλα Χριστοπούλου κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό τραγούδι «Άλλη μια νύχτα», ενώ πήρε μέρος και στο X-factor όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της. Μάλιστα, τότε, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πει για την Σιμέλα Χριστοπούλου πως είναι μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια με δική της χροιά και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε πολύ, αφού δεν του θύμισε καμία άλλη τραγουδίστρια.

Η Σιμέλα Χριστοπούλου τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται με επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

Πηγή : tralala.gr

Προηγούμενο ΆρθροΠροσωπικότητες. Τηλεοπτική εκπομπή με τον Άγγελο Ιακωβίδη που φιλοξενεί προσωπικότητες από την Κύπρο και το εξωτερικό

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!