Σιένα Μίλερ: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Οι πρώτες φωτογραφίες


Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Σιένα Μίλερ. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού έγινε γνωστή, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Ίμπιζα να απολαμβάνει το μπάνιο της στην θάλασσα, φορώντας ένα καφέ μπικίνι που φανέρωνε την φουσκωμένη κοιλιά της.

Σύμφωνα με το People πριν από τις διακοπές της στην Ίμπιζα, η Μίλερ εθεάθη να περνά χρόνο στο Σαιν Τροπέ με τον σύντροφό της Όλι Γκριν. Η 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ είναι ήδη μαμά της 10χρονης Marlowe, την οποία έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Τομ Στάριτζ.

 

 

Η Μίλερ μίλησε για την «πίεση» του να μεγαλώσει την οικογένειά της αφού έκλεισε τα 40 σε μια συνέντευξη με το Elle του Ηνωμένου Βασιλείου το 2022: «Η πίεση… σχετικά με τα παιδιά, και το αν θα έπρεπε να έχω περισσότερα, και γιατί δεν έχω, και όλα αυτά, που είναι πολύ δυνατός θόρυβος. Η βιολογία είναι απίστευτα σκληρή με τις γυναίκες εκείνη τη δεκαετία – αυτό είναι το βασικό ή σίγουρα ήταν για μένα».

Και προσέθεσε πως: «Μετά έγινα 40 και κατέψυξα μερικά ωάρια. Είχα επικεντρωθεί πραγματικά στην ανάγκη να αποκτήσω ένα ακόμα μωρό, κι έλεγα αν συμβεί, συνέβη. Αυτό το είδος υπαρξιακής απειλής έχει εξαφανιστεί».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!