Σεξ στα πιο απίστευτα σημεία


Η μηχανή του αυτοκινήτου παίρνει μπροστά. Η φλόγα του πάθους να σε καίει. Δεν υπάρχει περιορισμός. Δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Επιτίθεσαι στο αντικείμενο του πόθου σου που είναι δίπλα σου. Οι κινήσεις είναι αισθησιακές και ο «πόλεμος» έχει ήδη ξεκινήσει. Σε αφήνει να τον ταξιδέψεις στη φαντασία σου και να δει τη δική της δυναμική. Θέλει κι ο άλλος να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι των αισθήσεων. Η στιγμή έχει φτάσει στο πιο καυτό του σημείο. Στο σημείο της διείσδυσης.

Απαιτείς το αυτοκίνητο να σταματήσει, στην άκρη του δρόμου. Σε αυτόν τον αυτοκινητόδρομο, που τα αυτοκίνητα διέρχονται σαν τρελά, εσύ βλέπεις τη δική σου τρέλα να γίνεται πραγματικότητα. Πάνω στο καπό διαδραματίζεται η πλοκή του έργου, που έχεις δουλέψει στο πικάντικο μυαλό σου. Τα χέρια του σε αγγίζουν και με μισοκατεβασμένα ρούχα, τα μοναδικά που κρύβουν τη γύμνια του σώματός σου, αλλά όχι αυτή της ψυχής σου. Αυτή έχει ήδη ξεγυμνωθεί σε αυτό το άτομο που γίνεται συνένοχος της στιγμής.

Συνεχίζεται η «επαφή» που έχει ήδη ξεκινήσει και νιώθεις την ένταση να ανεβαίνει. Η βοή του δρόμου, σε «φτιάχνει» και διαπιστώνεις πως και ο παρτενέρ σου το απολαμβάνει το ίδιο με σένα. Δε σε ενοχλεί, δε σε απασχολεί ο υπόλοιπος κόσμος. Ο κόσμος σου είναι αυτό το πρόσωπο και ο πόθος σου είναι αυτός. Δεν έχει μέτρο και έλεγχο. Είναι «παιδί» αχαλίνωτο και δε σκέφτεται τη στιγμή. Η κορύφωση είναι αυτή που σε τρελαίνει και τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα επιβεβαιώνουν πως ήταν η υπέρτατη απόλαυση. Τα μάτια λάμπουν από χαρά και το χαμόγελο είναι πονηρό. Γεμάτο απορία, πώς ήταν δυνατόν να υπήρχε τόση επιθυμία. Είναι ο ερωτισμός που έχεις. Στο βγάζει ο άλλος. Δεν υπάρχει το συναίσθημα της ντροπής.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: pillowfights.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!