Σεξ με νέο παρτενέρ


Σύμφωνα με έρευνα, η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι πιο αυξημένη στις πρώτες επαφές μιας ερωτικής σχέσης.

Τα αρσενικά παράγουν καλύτερης ποιότητας και μεγαλύτερης ποσότητας σπέρμα στο σεξ με μία νέα σύντροφο παρά με εκείνη με την οποία έχουν συνηθίσει να πέφτουν στο κρεβάτι για καιρό. Αυτό είναι το πόρισμα στο οποίο κατέληξε σχετική έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στο Κολέγιο Wooster των ΗΠΑ και σε συνεργασία με το Κέντρο Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Κλίβελαντ. Και κάπως έτσι η χρήση του προφυλακτικού γίνεται ακόμα πιο “must”.
Το πείραμα έγινε ως εξής: Η ομάδα των επιστημόνων ζήτησε από 21 ετεροφυλόφυλους άντρες να γεμίζουν τα περίφημα πλαστικά κυπελάκια καθημερινά για 15 μέρες ενώ παρακολουθούσαν επτά ταινίες πορνό. Οι έξι από τις ταινίες είχαν την ίδια πρωταγωνίστρια. Η έβδομη, στην οποία οι συμμετέχοντες στην έρευνα απέδωσαν τα μέγιστα κατά την εκσπερμάτωσή τους, είχε άλλη, μία νέα γυναικεία παρουσία, η οποία ενέπνευσε τα αγόρια να φτάσουν στο αποκορύφωμα ακόμα πιο γρήγορα κι ακόμα πιο…μεστά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν ως άρθρο στην Αμερικανική Επιθεώρηση Εξελικτικής Ψυχολογίας υπό τον τίτλο “Οι άντρες εσπερματώνουν πιο γρήγορα και επενδύουν περισσότερο στην εκσπερμάτωση με νέες παρτενέρ”.

Αφορμή γι’ αυτή την έρευνα ήταν η διαπίστωση της επικεφαλής βιολόγου, Laura Sirot, ότι πολλά φιλικά της ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση πάλευαν για καιρό να αποκτήσουν παιδί, όταν κάποια άλλα, πολύ πιο “φρέσκα” έρχονταν αντιμέτωπα με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Είδες τι τους κάνει ο ενθουσιασμός;

Πηγή: any-news.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!