Σεξ για κάθε ηλικία!


Το σεξ αποτελεί απόλαυση για όλες τις ηλικίες, αλλά καθώς το σώμα, ο οργανισμός και οι αντοχές διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία, έτσι και οι στάσεις προσαρμόζονται. Οι ηλικιακές ανάγκες αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες στάσεις και παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι καταλληλότερες.

1. Στα 20

Καθώς η ηλικία αυτή διακατέχεται από ενθουσιασμό, απειρία και ανυπομονησία, ενώ το «αίμα βράζει» που λέμε, συμβαίνει οι άντρες να τελειώνουν πρόωρα. Έτσι, η στάση με τη γυναίκα να βρίσκεται από πάνω, μπορεί να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερα αποτελέσματα.

2. Στα 30

Πρόκειται για την ηλικία της σεξουαλικής ωριμότητας, επομένως οι άντρες νιώθουν πιο απελευθερωμένοι, πιο σίγουροι και με λιγότερες αναστολές. Το doggy style μπορεί να θεωρηθεί η κατάλληλη στάση της δεκαετίας αυτής.

3. Στα 40

Στην ηλικία αυτή οι άντρες είναι πολύ πιο έμπειροι και προτιμούν τις σεξουαλικές επαφές στις οποίες μπορούν να συνεννοούνται. Η ταχύτητα δεν βρίσκεται στις προτιμήσεις τους και προτιμούν στιγμές μεγαλύτερης απόλαυσης. Η στάση 69 μπορεί να τους δώσει αυτό που θέλουν.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mononews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!