Σασμός – spoiler: Η αποκάλυψη που θα αναποδογυρίσει τον κόσμο του Λευτέρη Ορφανού


Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ο «Σασμός» επιστρέφει στις οθόνες μας και οι «διψασμένοι» τηλεθεατές της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τους αγαπημένους τους ήρωες σε νέες συνταρακτικές περιπέτειες.

Ο «ρόλος του Λευτέρη Ορφανού στον «Σασμό»
Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πολύ στα επόμενα επεισόδια είναι ο Λευτέρης Ορφανός. Ο νεαρός άνδρας που έκανε την εμφάνισή του απροειδοποίητα στη Άνω Ποριά κρύβει πολλά μυστικά. Όμως, τα πιο μεγάλα μυστικά γύρω από την ταυτότητά του δεν τα γνωρίζει ούτε ο ίδιος. 

Τι μάθαμε στα προηγούμενα επεισόδια για τον νεαρό αστυνομικό

Ο Λευτέρης έκανε την εμφάνισή του στο Ρέθυμνο ως άνθρωπος της νύχτας – ένας ακόμα αδίστακτος κακοποιός με φιλοδοξίες να ανέρθει στην ιεραρχία της νύχτας. Το όνομα με τον οποίο συστήθηκε στους τηλεθεατές και τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς είναι Λευτέρης Ορφανός. Με αυτό το όνομα ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Ευθύμη Φαρμάκη, τον κύριο «στόχο» της έρευνας με την οποία είναι επιφορτισμένος, με αυτό το όνομα γνώρισε κι ερωτεύτηκε τη Θοδώρα.

Όμως το όνομα του αστυνομικού, αυτό που αναγράφεται στην ταυτότητά του, είναι Γιώργος Βιδάλης, ένα όνομα που γνωρίζει στο Ρέθυμνο μόνο η Αιμιλία, η εισαγγελέας που έχει την ευθύνη της έρευνας για τις παράνομες δραστηριότητες του Φαρμάκη.

Αυτή η πλαστοπροσωπία, η οποία είναι τόσο «βολική» στη δουλειά του, έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην αισθηματική ζωή του. Καταλαβαίνει και μόνος του ότι είναι ανεπίτρεπτο να συνεχίσει να κοροϊδεύει τη Θοδώρα, πλασάροντας της το ένα ψέμα μετά το άλλο γι’ αυτό προσπαθεί να απομακρυνθεί για λίγο από εκείνην.

Όταν αυτό θα αποδειχθεί δύσκολο, θα προσπαθήσει να την προειδοποιήσει για τις εκπλήξεις που την περιμένουν.

Όπως, θα προσπαθήσει να προειδοποιήσει και τον Αντώνη για την ενέδρα θανάτου που έχει παραγγείλει για τον ίδιο και τη Μαρίνα ο Ευθύμης.

Με αυτά και με εκείνα όμως, ο Φαρμάκης έχει καταλάβει ότι ο Λευτέρης δεν του λέει όλη την αλήθεια και, αν έλειπε η δολοφονική απόπειρα εναντίον του και η σωτήρια παρέμβαση του αστυνομικού, θα είχε φροντίσει προσωπικά για την εξουδετέρωσή του.

Γι’ αυτό κι έχει αμολήσει το τσιράκι του, τον Πάνο, να συγκεντρώσει στοιχεία για το πρόσωπό του. Οι έρευνες οδήγησαν Ευθύμη και Πάνο στο γηροκομείο όπου ζει η μητέρα του Λευτέρη, η Ευδοκία, όμως η σωτήρια παρέμβαση μιας υπαλλήλου του ιδρύματος απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Λευτέρη

Ο Λευτέρης και η Θοδώρα, θα δεχτούν τις επόμενες ημέρες μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Άννα, η οποία έχει φτάσει στο όριο της υπομονής της με τα καμώματα του Παντελή, θα εγκαταλείψει τον άνδρα της, το σπίτι και το καφενείο, που σύντομα θα περάσουν σε ξένα χέρια λόγω χρεών, και θα ζητήσει καταφύγιο στο σπίτι τους.

 
Η κόρη της και ο Λευτέρης θα την δεχτούν με ανοιχτή αγκαλιά και μαζί θα περάσουν ήρεμες οικογενειακές στιγμές, που θα πάρουν τέλος από δύο γεγονότα.

Πρώτον, ο Μανόλης, στην προσπάθειά του να περισώσει ό,τι γίνεται από την οικογενειακή περιουσία θα δανειστεί λεφτά από τον Ευθύμη, γεγονός που θα βάλει τους πάντες σε μια άκρως επικίνδυνη περιπέτεια.

Το δεύτερο γεγονός θα έχει να κάνει με την αποκάλυψη των πραγματικών γονιών του. Ο Λευτέρης Ορφανός, σύμφωνα με την πλαστή ταυτότητα που κατασκεύασαν γι’ αυτόν οι αρχές, κατά κόσμον Γιώργος Βιδάλης, είχε άλλο ονοματεπώνυμο όταν γεννήθηκε. Γιώργος Βρουλάκης είναι το όνομα που έφερε όταν γεννήθηκε ο αστυνόμος και -σωστά το μαντέψατε- είναι ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας Ξενάκη. Το παιδί που, σύμφωνα με τα λεγόμενα των χωριανών, βρήκε φρικτό θάνατο σε βρεφική ηλικία -πνίγηκε την ίδια εποχή που εξαφανίστηκε ο Παύλος, μετά από το φονικό του Βασίλη Σταματάκη-, στην πραγματικότητα φυγαδεύτηκε από το χωριό από τον παπά Μιχάλη, ο οποίος προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στη βεντέτα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!