Σασμός: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια – Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», που έσει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Μύρος τραυματίζεται σε μία συμπλοκή, και ο Ευθύμης λέει στο Μαθιό ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Τι θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 15 Μαϊου μέχρι την Παρασκευή 19 Μαϊου.

 Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα αγωνιά. Η Βασιλική, μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη, παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις.

Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

Σασμός: Δευτέρα 15 Μαΐου, επεισόδιο 132
Η Μαρίνα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο, με μία πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!