Σασμός: Πότε σταματάνε τα επεισόδια για Πάσχα; Θα μάθει την αλήθεια ο Αστέρης;


Για μια μεγάλη παύση στην πράιμ τάιμ ετοιμάζονται τα κανάλια εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας και Πάσχα. Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA θα προβληθεί την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου και η σειρά θα επιστρέψει ξανά στο πρόγραμμα την Τετάρτη του Πάσχα στις 19 Απριλίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τη μικρή αυτή παύση θα συνοδεύει και μια μεγάλη αποκάλυψη και συγκεκριμένα αυτό που οι φανατικοί τηλεθεατές της σειρά περιμένουν από την αρχή σχεδόν της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα από την στιγμή που ο Αστέρης με την Αργυρώ αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί.

Το μεγάλο μυστικό για τον Πετρή που η Αργυρώ έχει προσπαθήσει τουλάχιστον δυο φορές να αποκαλύψει στον Αστέρη ότι δηλαδή αυτός είναι ο πατέρας του και όχι ο Σταύρος θα αποκαλυφθεί από την ίδια και πάλι, αλλά αυτή τη φορά τίποτα και κανείς δεν θα τους εμποδίσει από το να βγει η αλήθεια στο φως.

Με αυτόν τον τρόπο το καναλι αποφάσισε να κατεβάσει προσωρινή αυλαία λόγω εορτών αφήνοντας τους τηλεθεατές σε μεγάλη αγωνία. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μετά το Πάσχα για να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Αστέρη στην μεγάλη αποκάλυψη της αγαπημένης του. Θα την συγχωρέσει άραγε μπροστά στη μεγάλη χαρά που θα πάρει ή θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο την βλέπει σοκαρισμένος από τα ψέματα που του έλεγε όλο αυτό το διάστημα;

youfly.c

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!