Σασμός: Ο Αντώνης κυνηγά τον Μαθιό


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αντώνης κυνηγά τον Μαθιό.

Η σχέση του Μανώλη με την Τζένη πέφτει σαν κεραυνός στο κεφάλι του Νικηφόρου, παρόλο που έχει παραδεχτεί κατ’ επανάληψή πως δεν τρέφει πλέον ερωτικά συναισθήματα για την πρώην κοπέλα του. Ενώ στην αρχή αποφεύγει και τους δύο, τελικά αποδέχεται την σχέση τους και συνεχίζουν να ζουν όλοι μαζί κι ευτυχισμένοι στο ίδιο σπίτι.

Την ίδια ευτυχία πάντως δεν μπορούν να μοιραστούν οι αστυνομικοί της Άνω Ποριάς, που έχοντας στα χέρια τους πλέον το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή, ανοίγουν ξανά τον φάκελο του και νιώθουν να πελαγώνουν. Ο Αντώνης είναι σίγουρος για μια ακόμη φορά πως το κρατούσε, ο Μαθιός, όμως δεν έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να το αποδείξει.

Στο μεταξύ η Βασιλική προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός πως βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου, είναι ο Μαθιός. Τα συναισθήματά της έρχονται σε κόντρα με τις κινήσεις της, γεγονός που τους μπερδεύει όλους. Ο Μαθιός πάντως δεν θα σταματήσει να εμφανίζεται μπροστά της με σκοπό να της μιλήσει. Να της εκφράσει την αγάπη του. Εκείνη αντίθετα για να τον προσγείωση, σε κάθε έκφραση της αγάπη του, του ανακοινώνει πως έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

“Για ποιο διαζύγιο μιλάς, Βασιλική μου; Δε γίνεται να χωρίσουμε εμείς. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, χωρίς την αγάπη σου. Πάρε όσο χρόνο θες, αλλά αυτό μην το κάνεις. Αν με αφήσεις θα χαθώ”, της λέει σε μία από τις συναντήσεις τους.

Αλλά η Βασιλική δεν συγκινείται από τα λόγια του. Εκείνος μένει συντετριμμένος και μιλάς στην Καλλιόπη για να τον βοηθήσει. Η Στέλλα τηλεφωνεί στον Μαθιό και του δίνει μία λύση, που θα τον ανακουφίσει στο θέμα του διαζυγίου.

πηγή: daddy-cool.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!