Σασμός: Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος ξανά με την Καλλιόπη και ξεσπάει


Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στη σειρά Σασμός που θα σας καθηλώσει.

Η Αργυρώ νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Κάνει  προσπάθειες να συνέλθει και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Άγγελος συναντάει τη Στέλλα την ώρα που εκείνη πηγαίνει στον Μαθιό. Η Στέλλα τον ενημερώνει για τον τραυματισμό του Αστέρη στη φυλακή κι όταν βλέπει ότι ο Άγγελος δεν αντιδρά τον κατηγορεί ότι αδιαφορεί.

Ο Άγγελος την ενημερώνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Άγγελο στο ιατρείο και του μιλάει για τον προβληματισμό της σχετικά με την παραίτηση της Αργυρώς από τα πάντα. Ο Άγγελος την καθησυχάζει. O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία.

Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Άγγελο με αφορμή την υγεία της και τον κατηγορεί για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για τον ξάδελφό του. Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του, φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!