Σίσσυ Φειδά: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της – «Δυσκολεύτηκα πολύ, είχα σοβαρό πρόβλημα»


Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Η γνωστή interior designer, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δύσκολη εγκυμοσύνη της αλλά και την ευτυχισμένη καθημερινότητα με την κορούλα της.

Πως είσαι ως μητέρα;

Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατελείωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της,

Δυσκολεύτηκες στην εγκυμοσύνη σου;

Αρκετά, καθώς είχα σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο μου το ανταπέδωσε ο Θεός με ένα ευγενικό παιδί, με το οποίο μπορώ να συνεννοηθώ και το οποίο είναι η χαρά της ζωής μου.

Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου;

Όλες οι σκέψεις μου, η καθημερινότητα μου και ότι συμβαίνει στη ζωή μου έχουν να κάνουν με το παιδί μου. Το πρώτο που με απασχολεί και είναι πάντα στη σκέψη μου είναι η Διώνη και ότι την αφορά. Θέλω να είναι υγιής, να μορφωθεί και να είναι ευτυχισμένη. Προσπαθώ να το τιθασεύσω μέσα μου όλο αυτό, αλλά δεν είναι απλό. Ίσως οφείλεται στο ότι την έφερα στον κόσμο σε μεγαλύτερη ηλικία, ήμουν πιο συνειδητοποιημένη. Ευελπιστώ να είμαι υγιής, να συνεχίσω ότι κάνω με αγάπη και μεράκι, να έχω έμπνευση και να είμαι παράδειγμα για το παιδί μου και για όλους όσοι θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και αυτό που αγαπούν πραγματικά. Να έχω μια καλή πορεία και όσο αντέχω να δημιουργώ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!