Σάντρα Βουτσά: Σε δύσκολη αλλά όχι κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας


«Είναι σε δύσκολη, όχι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Σάντρα Βουτσά, κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου “Αττικόν”.

“Είναι διασωληνωμένος, είναι μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και για να γίνει πιο γρήγορα καλά” πρόσθεσε.

“Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς” είπε η Σάντρα Βουτσά.

“Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει” τόνισε.

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής, ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Συγκεκριμένα, εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως αργά χθες τη νύχτα, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Κοντά του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του Σάντρα Βουτσά. Στην Αθήνα βρέθηκε και η κόρη του Θεοδώρα, η οποία αμέσως μόλις πληροφορήθηκε πως ο πατέρας της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ήρθε στη χώρα μας για να είναι κοντά του.

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!