Επισκέψεις για τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο! Ο παρουσιαστής του Survivor μένει καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο εξωτικό νησί. Πολλές δε είναι οι φορές που έχει επισημάνει πόσο του λείπει η οικογένειά του.

Αυτή τη φορά η μητέρα του βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να τον δει και ο Σάκης ανέβασε στο λογαριασμό του μία φωτογραφία στην αγκαλιά της! Το μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή του ήταν ιδιαίτερα τρυφερό.

«Η μαμά στον Δομίνικο! Όσα χρόνια και αν περάσουν, όπου και να βρίσκομαι, ότι και να κάνω στη ζωή μου, παραμένω πάντα ένα «παιδί στην αγκαλιά της μαμάς». Βασικά ένα παιδί γενικά! Εγώ κι ο… Πητερ Παν! Η επόμενη βδομάδα προβλέπεται fun, με βόλτες και πολύ μαμίσιο φαγητό!», σημείωσε στην ανάρτησή του.

Δείτε το στιγμιότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Μαμα στον Δομινικο! ? ? Οσα χρονια και να περασουν, οπου και να βρισκομαι, οτι και να κανω στη ζωη μου, παραμενω παντα ενα «παιδι στην αγκαλια της μαμας». ? Βασικα «ενα παιδι» γενικα! ? Εγω κι ο…Πητερ Παν! ?‍♂️ Η επομενη βδομαδα προβλεπεται fun, με βολτες και πολυ μαμισιο φαγητο! #mother #PeterPan #AlwaysaKid #mymum

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις