Σάκης Ρουβάς και Xenia Ghali στον επίσημο ύμνο του Colour Day Festival..”Colours’


Ο Σάκης Ρουβάς και η Xenia Ghali με τους dance ρυθμούς του τραγουδιού “Colours‘, δίνουν κι άλλο χρώμα στο φετινό Colour Day Festival.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς,  σε συνεργασία με την DJ και μουσικό παραγωγό Xenia Ghali, θα χαρίςει τη φωνή του στο φετινό ύμνο του Colour Day Festival, του πιο πολύχρωμου φεστιβάλ της χώρας!

Το Colour Day Festival είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το διήμερο Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου στους εξωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ.

Αυτές τις ημέρες, ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται σε εντατικές πρόβες, αφού θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Colour Day Festival, στις 30 Ιουνίου, τραγουδώντας το dance anthem «Colours», την τελευταία επιτυχία του «Εγώ Στα Έλεγα» και άλλα τραγούδια του.

Ο ένας και μοναδικός performer είναι μέρος του καλύτερου line up από καλλιτέχνες, συγκροτήματα και DJs, οι οποίο θα βρεθούν θα βρεθούν επάνω στο stage φροντίζοντας να μη σταματήσει το πάρτι ποτέ.

Η παραγωγή του «Colours» έγινε στη Νέα Υόρκη και το υπογράφει μουσικά η Xenia Ghali, η οποία έχει γράψει και τους στίχους μαζί με τους Tyler και James Bellinger.

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI / Universal.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!