Ρωσία: Νεκρή από έκρηξη βόμβας η κόρη του Ρασπούτιν του Πούτιν


Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν σοκαρισμένος στο σημείο της επίθεσης, θρηνεί την κόρη του.
Η Ντάρια σχεδόν εξαϋλώθηκε από μια βόμβα που ανατίναξε το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προοριζόταν για τον ίδιο, ίσως και για τους δυο τους. Λίγες ώρες νωρίτερα πατέρας και κόρη είχαν βγάλει αυτή τη φωτογραφία σε εκδήλωση στα περίχωρα της Μόσχας, όπου πήγαν με το ίδιο αυτοκίνητο, που ήταν το δικό του.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα του οδηγού, όμως στο τιμόνι βρισκόταν η κόρη, ενώ ο πατέρας της- ο αποκαλούμενος και Ρασπούτιν του Πούτιν- είχε φύγει με άλλο ΙΧ.

Η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα ήταν υπέρμαχος της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στα βήματα του πατέρα της θεωρητικού της ανασύστασης της ρωσικής αυτοκρατορίας, και εμφανιζόταν συχνά στην τηλεόραση.

Η έκρηξη διέλυσε το παγιδευμένο ΙΧ και η Ντάρια Ντούγκινα βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η Μόσχα αποδίδει τη δολοφονία στους Ουκρανούς, Ρώσοι πολιτικοί και σχολιαστές ζητούν σκληρά αντίποινα. Το Κίεβο το αρνείται και κάνει λόγο για πιθανή διαμάχη στα ανώτερα κλιμάκια της ρωσικής ηγεσίας. Τον περασμένο Απρίλιο το αμερικανικό δίκτυο ABC μετέδωσε μια συνέντευξη που είχε πάρει από τον Ντρούγκιν το 2017.

Ο Ντούγκιν και η κόρη του υποστήριζαν την προσάρτηση όλων των περιοχών με ρωσόφωνο πληθυσμό, θεωρούσαν τίτλο τιμής τις κυρώσεις που τους είχαν επιβληθεί από τη Δύση.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!