Ρουμπιάλες: Πιέσεις να παραιτηθεί για το φιλί – Σε απεργία πείνας η μητέρα του


Θύελλα αντιδράσεων συνεχίζει να προκαλεί το φιλί του επικεφαλής της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο μετά την νίκη της Ισπανίας στο μουντιάλ γυναικών.

Η μητέρα του Ρουμπιάλες, Μπεζάρ έχει ταμπουρωθεί σε εκκλησία στην Μάλαγα και ξεκίνησε απεργία πείνας «επ’ αόριστον, μέρα και νύχτα» μέχρι «να αποδοθεί η δικαιοσύνη». Η μητέρα του Ρουμπιάλες, που είναι συνταξιούχος κομμώτρια, ζήτησε από την Τζένι Ερμόσο να πει την αλήθεια.

Στην εκκλησία έφτασαν μέλη της οικογένειας Ρουμπιάλες προκειμένου να συμπαρασταθούν στην Μπεζάρ και ένας γιατρός, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Η μητέρα του Ρουμπιάλες φέρεται να κρύφτηκε στην εκκλησία πολύ νωρίς το πρωί την ώρα που τακτοποιούσε τον χώρο η καθαρίστρια και στη συνέχεια παρέμεινε μέσα.

Η απεργία πείνας έρχεται την στιγμή που η ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πραγματοποιεί ακόμη μία έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσει το μέλλον του Λουίς Ρουμπιάλες. Την περασμένη Παρασκευή ο Ρουμπιάλες σε συνέντευξη Τύπου αρνήθηκε να παραιτηθεί και έκανε λόγο για «δολοφονία» χαρακτήρα και «ψευτο-φεμινισμό». Ήδη έχει υποστηρίξει ότι το φιλί το στόμα στην Ερμόσο δεν είχε ερωτικό κίνητρο και έγινε με την συγκατάθεση της.

Ωστόσο η αθλήτρια διαψεύδει ότι συναίνεσε στο φιλί και μαζί με όλες τις παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έχουν ζητήσει την παύση του Ρουμπιάλε από τα καθήκοντα του. Ήδη η FIFA έθεσε σε αργία τον 46χρονο και ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τα όσα έγιναν στον τελικό κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος δέχεται κριτική συνολικά για την συμπεριφορά του στο μουντιάλ. Μία φωτογραφία από τις εξέδρες δείχνει τον Ρουμπιάλες να πιάνει τα γεννητικά του όργανα για να γιορτάσει την νίκη της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Δίπλα του βρίσκονται η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια και η κόρη της, πριγκίπισσα, Λεόνορ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!