Πώς το κείμενο της παράστασης βοήθησε τον Αντίνοο Αλμπάνη με την περιπέτεια υγείας του


Καλεσμένος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και του Νίκου Μουτσινά ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του.

Ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του πλατό και ο παρουσιαστής τον υποδέχθηκε θερμά. Νίκος Μουτσινάς και Αντίνοος Αλμπάνης συζήτησαν για όλα και ο ηθοποιός εξήγησε πως το κείμενο της παράστασης στην οποία συμμετέχει τον βοήθησε να διανύσει αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες και μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!