Πώς τα αυγά θα σε βοηθήσουν να κάνεις σεξ χωρίς να ξυπνήσεις τα παιδιά!


Αν λοιπόν θες να συνεχίσεις να έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή, χωρίς να ανησυχείς μην ξυπνήσουν τα παιδιά και σας διακόψουν ή ακόμα χειρότερα σας πιάσουν στα πράσα, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Οχυρό από κουβέρτες

Το παλιό, κλασικό κόλπο: πέτα μαξιλάρια στο κρεβάτι και κρυφτείτε κάτω από τα παπλώματα. Μπορεί να μην είναι πολύ σέξι και να μη λειτουργεί τις ζεστές μέρες, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό για το χουχουλιάρικο σεξ του χειμώνα. Φυσικά οι φωνές πρέπει να κρατηθούν σε ένα χαμηλό επίπεδο.

2. Δοκιμάστε το ντους

Το νερό μπορεί να διασπά τον ήχο σε χιλιάδες μικρά κομματάκια. Καθώς λοιπόν τρέχει, ό,τι κι αν κάνετε θα ακούγεται πολύ πολύ λιγότερο. Επίσης το ζεστό νερό έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τις φωνητικές σου χορδές, και να κάνει τη φωνή σου πιο βαθιά και κατάλληλη για διακριτικά in-house βογγητά.

3. Άλλαξε μουσική

Μπορεί ένα σέξι playlist να σας βάζει στο σωστό mood, αλλά αν θες να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο, μάλλον πρέπει να ακούτε κάτι εντελώς anti-sexy. Δοκίμασε ρυάκια, πουλάκια, καταρράκτες και τέτοια soundtracks που θα συνόδευαν ένα μάθημα Yoga.

4. Πάρε ένα καλύτερο κρεβάτι

Το κρεβάτι της μητέρας σου μπορεί να είναι συναισθηματικά πολύτιμη κληρονομιά, αλλά όταν θες να κάνεις σεξ δε νομίζω να περνάς όμορφα με το τρίξιμο. Ούτε εσύ, ούτε και τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται στο σπίτι. Ώρα να επενδύσεις λοιπόν σε ένα καινούριο, ή έστω ένα αφράτο και μαλακό στρώμα.

5. Αγόρασε περισσότερα αυγά

Εκτός απ’ το ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να μαγειρέψεις τα αυγά, εδώ βασικά χρειαζόμαστε τις αυγοθήκες. Σφήνωσέ τις ανάμεσα στο πάτωμα και την (κλειστή) πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας. Οι καμπύλες μιας αυγοθήκης είναι ίδιες με αυτές των ηχητικών κυμάτων, γεγονός που βοηθά στο να εγκλωβιστούν και να διασπαστούν οι ήχοι που παράγετε!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!